بازار سیب ایران

خرید و فروش عمده سیب درختی , صادرات سیب درختی , سیب صادراتی , قیمت سیب در بازار امروز

بازار سیب ایران

خرید و فروش عمده سیب درختی , صادرات سیب درختی , سیب صادراتی , قیمت سیب در بازار امروز

بازار سیب ایران

شرکت بازرگانی سبزینو به آدرس https://sabzino.com بازار سیب درختی ایران. فروش عمده سیب درختی صادراتی ارومیه، سیب مراغه و میانه، سیب سمیرم و پادنا و سیب درختی دماوند. صادرات به پاکستان و هندوستان. صادرات سیب به روسیه. خریدار سیب درختی صادراتی.
مشاوره در زمینه خرید، فروش و صادرات سیب ایران به عمان، قطر، امارات و کشور عراق.
فروش سیب قرمز و زرد (red delicious apple) . قیمت سیب درختی امروز در بازار سیب ایران و میدان میوه تره بار شهر تهران و اصفهان و سایر شهرهای بزرگ ایران

۹ مطلب در آبان ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
آیا تا کنون به این فکر کرده اید که تفاوت رنگ فلفل دلمه ای در چیست و آیا رنگ های مختلف فلفل دلمه، طعم و خواص متفاوتی دارد؟ این مقاله را مطالعه کنید تا با تفاوت رنگ های فلفل دلمه آشنا شوید.تفاوت رنگ فلفل دلمهبهتر است ابتدا با روند تغییر رنگ فلفل دلمه آشنا شویم. وقتی بذر این میوه گلخانه ای کشت می شود، ابتدا بوته تشکیل و سپس میوه دهی آغاز می شود. رنگ میوه فلفل دلمه در ابتدا سبز و سپس به مرور زرد، نارنجی و قرمز خواهد شد که رنگ قرمز نشانه بلوغ کامل میوه است و بطور کامل رسیده است. که این روش به هیچ عنوان صرفه اقتصادی ندارد. چون باید بذر قرمز رنگ که تقریبا دو برابر سبز قیمت دارد، تهیه شود.متاسفانه مردم ایران، اکثرا فلفل دلمه ای را با رنگ سبز آن می شناسند و به همین دلیل هنگام خرید فلفل دلمه ای، رنگ سبز آن را انتخاب می کنند. پس برای گلخانه دار یا کشاورز خرید بذر فلفل دلمه رنگی که گرانتر از سبز است، توجیهی ندارد و ایشان از ابتدا بذر میوه سبز رنگ را تهیه و کشت می کند تا براحتی خریدار فلفل دلمه در یازار میوه تره بار، محصولاتش را خریداری کند.پس محصول سبز رنگی که شما از بازار میوه تهیه می کنید، از کشت بذر فلفل دلمه ای سبز حاصل شده و به دلیل ارزان تر بودن قیمت بذر سبز نسبت به رنگی، قیمت تمام شده آن نیز ارزانتر می باشد.اما در مورد فلفل دلمه ای رنگی باید بدانید که هر رنگ آن بذری جداگانه دارد. در بازار میوه و تره بار ایران و همچنین در سوپر های میوه فروشی آنلاین و فیزیکی، تنها چهار رنگ سبز، قرمز، نارنجی و زرد را تا کنون مشاهده نموده اید. جالب است بدانید که رنگ فلفل دلمه ای بجز این رنگ ها شامل رنگ سفید، مشکی، بنفش و چند رنگ دیگر نیز هست که در بازار میوه و تره بار ایران، موجود نمی باشد.تفاوت قیمت فلفل دلمه اینکته اول، تفاوت قیمت است. فلفل دلمه ای رنگی تقریبا دو برابر رنگ سبز، قیمت دارد. چرا؟اگر بذر رنگی کشت و در مراحل مختلف رشد این محصول برداشت شود، به دلیل اینکه در زمان برداشت محصول قابل مصرف، رنگ فلفل دلمه، سبز می باشد، قیمت آن ارزانتر از رنگی خواهد بود. چرا که هزینه نگهداری و مراقبت آن به دلیل چیدن زودهنگام، کاهش می یابد.اما در ایران، تفاوت اصلی قیمت فلفل دلمه رنگی با سبز، قیمت بذر آن است. بذر رنگی از بذر سبز گرانتر و به همین دلیل قیمت میوه رنگی از میوه سبز، گرانتر خواهد شد.تفاوت مواد غذایی موجود در فلفل دلمه رنگی و سبزآیا میزان ویتامین و بتاکاروتن موجود در فلفل دلمه سبز و رنگی متفاوت است؟ آنتی اکسیدان چطور؟ در ادامه توضیح مختصری می دهیم…به میزان ویتامین موجود در فلفل دلمه قرمز و رنگی، تقریبا دو برابر میوه سبز رنگ می باشد. ویتامین C از آنتی اکسیدان هاست و زمانی که می گوییم میزان ویتامین ث موجود در فلفل رنگی دوبرابر سبز و یعنی آنتی اکسیدان موجود در فلفل دلمه رنگی، بیشتر از سبز است.ماده ای به نام بتاکاروتن در فلفل دلمه رنگی، تقریبا ۹ برابر سبز رنگ است.امیدواریم این مقاله، پاسخی باشد به سوالاتی که در ذهن شما در مورد فلفل دلمه وجود داشت. اگر این مقاله را مفید می دانید، آن را با دوستان خود رد شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.تفاوت طعمطعم میوه سبز رنگ، از طعم میوه رنگی فلفل دلمه، تلخ تر است. نوع رنگی مزه روه به شیرینی دارد …صادرات فلفل دلمه ای رنگیتیم تامین سبزینو، از تامین با کیفیت ترین نوع فلفل دلمه رنگی صادراتی تا صادرات آن به کشورهای حوزه خلیج فارس و همسایگان ایران، در کنار شماست.جهت خرید این محصول با کارشناس فروش و سرپرست دپارتمان صادرات سبزینو، خانم زهره نوروزی و با شماره ۰۹۱۳۱۰۰۹۳۴۲ تماس حاصل نمایید.استعلام قیمت فلفل دلمه رنگی، بصورت تلفنی و از طریق تماس با واحد فروش سبزینو.
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰
تعیین قیمت فلفل دلمه ایاگر در حوزه محصولات کشاورزی فعالیت داشته باشید، دانستن این موضوع که چه عواملی تعیین کننده قیمت نهایی یک محصول است، خالی از لطف نیست. در این مقاله به عوامل تعیین کننده قیمت فلفل دلمه ای در بازار صادراتی می پردازیم. چه زمانی قیمت ها افزایش و چه زمانی کاهش می یابد؟ هر محصولی از زمان کاشت تا زمان برداشت هزینه هایی را به کشاورز تحمیل می کند. از خرید بذر تا هزینه حمل به انبار جهت بسته بندی. هزینه های اجتناب ناپذیری که اگر نادیده گرفته شود، به سرمایه تولید کننده یا کشاورز ضرر وارد می شود.قیمت ارز خصوصا دلاربذر فلفل دلمه ای رنگی صادراتی، وارداتی است. قیمت ابتدایی ترین مورد برای کشت و پرورش فلفل دلمه ای، یعنی بذر، تحت تاثیر نوسانات ارز، دستخوش تغییر می شود. اولین و کلیدی ترین عامل از عوامل تاثیر گذار بر قیمت فلفل دلمه ای رنگی، دلار است.هزینه نگهداری محصولهمانگونه که می دانید، از زمان کاشت بذر فلفل دلمه ای رنگی تا زمان برداشت آن، بوته و میوه ها نیاز به مراقبت در برابر انواع بیماریها و آفاتی که در گلخانه، محصول را تهدید می کند، دارد. انواع سم، کود، هزینه آبیاری، برق و کارگر، از عوامل تاثیر گذار بر قیمت نهایی فلفل دلمه می باشند.کاهش عرضه فلفل دلمه ای رنگیدر ماه های مشخصی از سال، عرضه فلفل دلمه ای کاهش می یابد و باعث افزایش قیمت آن می شود. این قانون بازار است. هر گاه عرضه کاهش می یابد، قیمت افزایش پیدا می کند.افزایش تقاضابرعکس آن نیز وجود دارد. میزان عرضه محصول کاهش پیدا نمی کند. اما به دلایل مختلف تقاضا برای فلفل دلمه ای رنگی افزایش می یابد. که در این شرایط با افزایش تقاضا، شاهد افزایش قیمت آن خواهیم بود.قوانین موقت و موانع گمرکیبرخی مواقع، به دلیل کمبود محصولی در بازار داخلی و با هدف تامین این بازار، دولت بصورت موقت صادرات یک محصول را متوقف یا محدود می کند. در چنین شرایطی قیمت آن محصول در بازار افزایش می یابد.سایر موارد مانند هزینه بارگیری تا انبار، سورتینگ و بسته بندی، لیبل گذاری و پالت از عوامل تاثیر گذار بر قیمت فلفل دلمه ای رنگی می باشد.شما می توانید فلفل دلمه رنگی صادراتی را با مناسب ترین قیمت و بدون واسطه از طریق تیم تامین سبزینو خرید کنید.برای ارتباط با کارشناش فروش و سرپرست تیم تامین سبزینو، خانم زهره نوروزی با شماره ۰۹۱۳۱۰۰۹۳۴۲ تماس بگیرید.قیمت فلفل دلمه ای رنگی در سایت بصورت روزانه به روز رسانی می شود. لطفا برای استعلام قیمت امروز، با واحد فروش ارتباط برقرار نمایید.صادرات فلفل دلمه به روسیه توسط دپارتمان صادرات سبزینو قابل انجام است.
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰
خرید فلفل دلمه ایهمه ما تمایل به خرید فلفل دلمه ای تازه داریم. مخصوصا ما ایرانی ها که در سالاد و غذا به اشکال مختلف از این میوه پرخاصیت استفاده می کنیم و به خواص بی شمار آن واقفیم.در این مطلب شما را با چند نکته ساده برای خرید فلفل دلمه ای آشنا می کنیم تا هنگام خرید آن بتوانید، فلفل دلمه های تازه را انتخاب و خریداری نمایید.فلفل دلمه ای رنگی موجود در بازار میوه و تره بار ایران معمولا شامل رنگ های قرمز، نارنجی، زرد و سبز می باشد. نکاتی که در ادامه به آنها اشاره می شود، برای خرید هر چهار رنگ فلفل دلمه کاربرد دارد.پوست شاداب و براقمهم ترین نکته ای که در هنگام خرید فلفل دلمه ای باید به آن توجه کنید، ظاهر میوه است. فلفل دلمه ای تازه پوستی شاداب دارد. اگر پوست فلفل ها چروکیده یا اصطلاحا پلاسیده بود، تازه نیستند. میوه هایی که پوست آنها براق و شفاف است را برای خرید انتخاب کنید.لمس کردننکته بعدی لمس کردن فلفل دلمه است. ممکن است در ظاهر پوستی شاداب داشته باشند، اما زمانی که با دست خود کمی پوست آن را به سمت بالا بکشید، شاهد چروک شدن پوست خواهید بود. این یعنی فلفل دلمه ای در حال از دست دادن تازگی و شادابی خود می باشد. اگر همه فلفل ها همین شرایط را داشتند و شما بالاجبار می بایست خرید خود را انجام دهید، به تعدادی که لازم دارید خرید و سریع مصرف کنید.شکل و ظاهر فلفل دلمه اینکته دیگری که در خرید فلفل دلمه ای باید به آن توجه کنید، عدم وجود لک و پیس های سیاه رنگ روی پوست میوه است. وجود لکه های سیاه ناشی از بیماری فلفل دلمه ای است. حتی المقدور از خرید فلفل دلمه ای هایی که دارای لکه های سیاه هستند، خودداری نمایید.جنسیت فلفلاگر به ظاهر فلفل ها توجه کنید، برخی دارای چهار برامدگی و برخی دارای سه برامدگی می باشند. فلفل دلمه ای های ماده دارای چهار قل یا برآمدگی و نر دارای سه برآمدگی هستند. با توجه به نوع مصرف، خرید خود را انجام دهید. معمولا در دستورات آشپزی، جنسیت فلفل دلمه ای ذکر می شود. چرا که در طعم غذا تاثیرگذار است.عطر و بونکته بعدی در خرید فلفل دلمه ای، بو کشیدن میوه است. فلفل دلمه ای تازه، بوی تازگی می دهد. معطر و خوش بو می باشد. اگر حساسیت به فلفل دلمه ای ندارید، آن را بو بکشید. با بو کشیدن آن حس خوبی به شما دست می دهد.دسته عصاییاگر دسته انتهای فلفل که در بازار و بین خریداران عمده این میوه، به دسته عصایی معروف است، خشک شده باشد، نشانه ای است برای عدم تازگی میوه. اگر در هنگام خرید، این مورد را مشاهده نمودید از خرید فلفل دلمه ای خودداری نمایید.اصفهاناز فروشنده، بپرسید فلفل ها تولید گلخانه های کدام استان می باشد؟ اگر فروشنده از استان اصفهان نام برد و فلفل ها با توجه به توضیحات داده شده، تازه به نظر می رسید، حتما خرید خود را انجام دهید. استان اصفهان به دلیل شرایط اقلیمی مساعدی که دارد، بعنوان قطب تولید و پرورش فلفل دلمه گلخانه ای می باشد و اکثر بارهای صادراتی، مربوط به گلخانه های اصفهان می باشد.خریداران عمده فلفل دلمه ایممکن است شما برای مشاهده سفارش خود، به انباری که در حال سورتینگ و بسته بندی فلفل دلمه های شما می باشد، مراجعه کنید و شخصا کیفیت میوه ها را مورد بررسی قرار دهید. توجه نمایید که کلیه موارد مذکور، در مورد خرید و فروش فلفل دلمه ای به صورت عمده و برای صادارت نیز، کاربرد دارد.یکی از خدمات سبزینو، نظارت محصول خریداری شده شما می باشد. یکی از ناظران ما با دریافت هزینه به ازای هر کیلوگرم، بصورت مستقیم و با دقت، عمل سورتینگ و بسته بندی فلفل ها را مورد بررسی قرار می دهد. برای درخواست این سرویس با واحد فروش سبزینو تماس بگیرید.با ذکر منبع و در صورتی که این مطلب را برای دوستانتان مفید می دانید، می توانید آن را با ایشان به اشتراک بگذارید.شما می توانید با اطمینان خاطر و در حجم بالا، درخواست خرید فلفل دلمه خود را به تیم فروش سبزینو ارسال کنید.کلیه فلفل ها دارای کیفیت سوپر و صد در صد صادراتی می باشد.سبزینو خریدار فلفل دلمه شما بصورت تضمینیصادرات محصولتان به کشورهایی همچون روسیه، قطر، کویت، ترکیه، عراق و سایر بازارها را به دپارتمان صادرات سبزینو بسپارید.استعلام قیمت فلفل دلمه ای رنگی صادراتی فقط بصورت تلفنی : ۰۹۱۳۱۰۰۹۳۴۲ خانم نوروزی
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰
برای خرید و فروش فلفل دلمه ای رنگی گلخانه ای صادراتی اصفهان می توانید با تیم تامین سبزینو به سرپرستی خانم مهندس زهره نوروزی با شماره 09131009342 تماس بگیرید.قیمت انواع فلفل دلمه ای رنگی صادراتی با توجه به فصل تولید و کشور مقصد، متفاوت می باشد. جهت استعلام قیمت فلفل دلمه ای رنگی با واحد فروش سبزینو تماس بگیرید.فروش فلفل دلمه ای فقط بصورت عمده صورت می گیرد و سبزینو تنها در تناژ بالا و برای مصارف صادراتی این محصول را برای شما تامین می کند.در صورتی که خرید شما برای فروش در بازار میوه و تره بار داخل ایران می باشد، حتما به واحد فروش سبزینو اعلام کنید.شما می توانید برای خرید و فروش فلفل دلمه ای با شماره 09131009342 خانم مهندس نوروزی تماس حاصل نمایید.همچنین برای صادرات این محصول به کشورهای روسیه، قطر، امارت، عمان، کویت، کشورهای حوزه خلیج فارس، ترکیه و سایر همسایگان ایران می توانید با واحد صادرات محصولات کشاورزی سبزینو که شماره آن در قسمت های مختلف سایت قرار دارد، تماس بگیرید.
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰
فلفل دلمه رنگی گلخانه ای از محبوبیت بالایی در بین مردمان آمریکا و اروپا داشته و از پرمصرف ترین سبزیجات این دو قاره می باشد و در طعم و رنگ های متفاوتی پخته و یا خام مصرف می شود و میزان ویتامین C موجود در آن تقریبا ۱۲ برابر پرتقال می باشد.رشد آهسته محصولات گلخانه ای مثل فلفل رنگی، باعث میشود شاهد محصول بیشتری نسبت به سایر محصولات گلخانه ای چون خیار، گوجه، بادمجان و … باشیم.در گلخانه های مدرن، بهینه سازی محیط رشد با استفاده از شبیه سازی شرایط آب و هوایی و حرارت زیاد انجام می شود که این شرایط روند بازدهی و رشد فلفل را تسریع می کند. گونه ای از فلفل که بیشتر تولید می شود برای کشت گلخانه ای مناسب است تا در فواصل بلند مدت تولید بیشتری داشته باشیم.در زمان رشد، فلفل ۲ ساقه دارد که وقتی رشد بیشتری کرد به ۴ ساقه تبدیل خواهد شد و فلفل های با ۲ ساقه در شرایط گرم تر، منعطف تر می باشند.در گلخانه های ساده که کنترل کمتری بر شرایط آب و هوایی وجود دارد، شاهد تنش در فلفل خواهیم بود. فلفل در شرایط استرس زا، قدرت خود را از دست میدهد. به همین دلیل توصیه می کنیم در این نوع گلخانه ها فلفل هایی که در مقابل اینگونه تنش ها مقاوم هستند را انتخاب کنید.بوته فلفل دلمه رنگی ارتفاع کوتاهی دارد. محصول آن در سه رنگ زرد، قرمز و نارنجی قابل برداشت است. به دلیل وجود ماده آلکالوئیدی کاپسایسین، فلفل قرمز رنگ می شود.کشت فلفل دلمه رنگی گلخانه ایبهترین دما برای رشد فلفل دلمه رنگی گلخانه ای، ۱۵ الی ۳۵ درجه سانتی گراد می باشد و اگر دمای گلخانه از ۳۵ درجه سانتی گراد فراتر رود،در نوک فلفل شاهد لکه های سوخته خواهیم بود و همچنبن گل های بوته شروع به ریختن خواهند نمود. اما زمانی که دمای گلخانه به کمتر از ۱۵ درجه سانتی گراد می رسد، برگ ها و غنچه فلفل دلمه ریزش و ریشه آن شروع به پوسیدن می کند.سعی کنید در طول روز دمای گلخانه را بین ۱۸ و ۳۰ درجه و در شب نیز ۱۶ الی ۱۸ درجه نگاه دارید. در کل در زمان رویش، دمای مناسب برای رشد و نمو ۲۱ الی ۲۳ درجه و در زمان زایش زیر ۲۱ درجه می باشد.از آنجا که نور یک عامل موثر در پرورش فلفل دلمه رنگی گلخانه ای می باشد، جهت زود رسی و افزایش عملکرد میوه فلفل، به مدت ۱۶ ساعت در روز، مقدار ۱۲۵ میکرو مول بر متر مربع بر ثانیه، نور تکمیلی نیاز است.دی اکسید کربن مورد نیاز گلخانه در حدود ۱٫۰۰۰ تا ۱٫۵۰۰ ppm می باشد.رطوبت گلخانه را بین ۷۵ تا ۸۰ درصد تنظیم کنید. بیماری های قارچی و باکتریایی ماحصل رعایت نکردن میزان بیشینه یا کمینه رطوبت گلخانه است که علاوه بر بیماری های ذکر شده، باعث ریزش گل ها نیز خواهد شد.فلفل دلمه نیاز به Ph در حدود ۷ دارد.روش نشاء کاری در تولید فلفل دلمه گلخانه ای به روش کشت مستقیم بذر ارجحیت دارد. ۶ هفته زمان لازم است تا بذرهای جوانی که بتازگی برداشت شده اند، از خواب بیدار شوند و شروع به جوانه زنی نمایند.دمای مناسب قبل از جوانه زنی، بین ۹ الی ۱۰ درجه سانتی گراد، و کمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد در زمان جوانه زنی می باشد.پس از آن به مدت ۲۰ روز بذرهایی که تازه برداشت شده اند، قادرند تا در دمای ۲۴ درجه، جوانه بزنند.بذر فلفل را در عمق ۱٫۵ تا ۲ سانتی متری خزانه و در اواخر ماه دوم فصل پاییز(آبان ماه) کشت کنید و پس از یک هفته الی ۱۰ روز شاهد سبز شدن بذر خواهید بود. زمان لازم برای تهیه نشاء سه ماه می باشد. بذرهای موجود در خزانه در دمای ۲۵ الی ۲۶ درجه و در میان پیت ماس انجام می شود. برای افزایش ۴۰ تا ۷۰ درصدی جوانه زنی، بذر را انبار کنید.اولین جوانه گل را که مشاهده نمودید، زمان آن رسیده تا نشا را به زمین اصلی انتقال دهید. از زمانی که کشت بذر در سینی نشاء را انجام دادید، ۱۰ هفته منتظر بمانید و سپس آن را به داخل گلدان منتقل کنید.EC خاک را حدودا ۲٫۵ میکروموس بر سانتی متر کنترل نموده و دمای محیط پس از انتقال نشاء را به ۲۱ درجه سانتی گراد کاهش دهید و دوروز یکبار، نشاء را آبیاری کنید. دقت داشته باشید زمانی که قصد انتقال نشاء به گلخانه را دارید، به گیاه فلفل باید حدودا ۶ الی ۷ برگ وجود داشته باشد و در هر متر مربع بیش از ۲ تا ۳٫۵ بوته فلفل وجود نداشته باشد. در غیر اینصورت شاهد پایین بودن کیفیت فلفل و همچنین کاهش عملکرد آن خواهید بود.اگر نشاء عمیق تر کاشته شود، بعد از مدت ۳۰ روز ماده خشک و تعداد گل گیاه فلفل افزایش می یابد. به یاد داشته باشید که در هنگام انتقال، بستر کشت را مرطوب نگاه دارید، یک روز قبل از کاشت، محلول های غذایی را به زمین اصلی اضافه کنید، دمای محیط کشت اصلی را بین ۲۰ الی ۲۱ درجه سانتی گراد به تثبیت برسانید، رطوبت محیط را بین ۷۵ الی ۸۰ درصد نگاه داشته و دی اکسید کربن را به ۸۰۰ الی ۱۲۰۰ ppm برسانید.فلفل دلمه گلخانه ای، معمولا زمانی که گل می دهد، تا رنگ گرفتن میوه آن زمانی حدوده ۲۲ هفته، و ۶ الی ۱۰ هفته نیز پس از کشت نشاء موعد برداشت آن فرا می رسد.پس از اینکه ۸۵ درصد میوه رنگ گرفت، می توانید آن را برداشت کنید که معمولا یک و گاها ۳ بار در هفته قابل برداشت می باشد. در طول دوره رشد، می توانید بین ۷ الی ۱۲ بار، برداشت محصول داشته باشید.شما می توانید از هر متر مربع، چیزی حدود ۵ تا ۶ کیلوگرم فلفل دلمه رنگی گلخانه ای برداشت کنید. هر چه فلفل ها درشت تر باشد، خواهان آن نیز در بازار بیشتر خواهد بود. برای برداشت از چاقوی تیز استفاده کنید.دمای ۷ تا ۸ درجه سانتی گراد برای فلفل رنگی، و ۱۰ درجه سانتی گراد برای فلفل سبز با رطوبت نسبی ۹۰ درصد، دمای مناسب برای انبار کردن آن بوده و زمانی که فلفل رطوبت خود را از دست می دهد، رو به سفت شدن میوه می رود.بستن بوته فلفل دلمه رنگی گلخانه ایدر پایان دوره، گیاه فلفل اگر سالم باشد، به اندازه ارتفاع مفید گلخانه رشد خواهد کرد، پس ۲ الی ۳ شاخه را انتخاب کنید به انتهای شاخه های فرعی نخی بسته و مانند شاخه اصلی به دور نخ بپیچید. بوته فلفل دلمه رنگی گلخانه ای، به پایین کشیده نمی شود.سعی کنید نارسایی های فلفل های رنگی را بشناسید تا بتوانید آنها را برطرف کنید.در صورتی که بعد از رویش گل، دمای گلخانه بصورت طولانی مدت مناسب گیاه نباشد و در حدود ۱۴ درجه سانتی گراد باشد، شاهد بد شکلی میوه خواهیم بود. که این مشکل را در ماه های سرد فصل زمستان نیز مشاهده می کنیم. حشرات موزی نیز با مکیدن شیره گیاه، عاملی دیگر برای بد شکلی فلفل دلمه ای هستند.اگر فلفل شما ضخیم و به دو قسمت تقسیم شده، ناشی از رطوبت ۸۵ درصدی گلخانه، سردی هوای گلخانه در شب و یا آبیاری دیر هنگام بوته می باشد. و اگر شاهد تغییر رنگ میوه در زمانی که اندازه آن مناسب است نبودید، بدانید که میانگین دمای گلخانه در طول شبانه روز کم می باشد و سعی کنید نیم درجه به دمای گلخانه خود، بیفزایید.اگر قبل از رسیدن کامل، میوه از بوته جدا شود، که این اتفاق ممکن است در اول دوره رخ دهد، بیانگر کوچک بودن برگ های اولیه و عدم توانایی آنها به تغذیه میوه، می باشد.برداشت فلفل دلمه رنگی گلخانه ایبسته به سفارش مشتریان شما که آیا فلفل دلمه ای سبز نیاز دارند یا قرمز، برداشت فلفل دلمه رنگی گلخانه ای از اواسط تابستان تا اواسط پاییز، طول می کشد. وقتی که میوه ها هنوز سبز هستند، فلفل شیرین است. در این زمان می توانید برداشت فلفل دلمه شیرین را انجام دهید.فلفل دلمه را می توان به مدت ۴ هفته در دمای ۸ الی ۱۰ درجه سانتی گراد و در کیسه های بلند پلاستیکی نگهداری نمود.صادرات فلفل دلمه رنگی گلخانه ایسبزینو بصورت هفتگی و منظم، محموله های فلفل دلمه ای تولید ایران را به کشور های مختلفی همچون روسیه و قطر ارسال می کند و توانسته تا اعتماد تجار سختگیر روس و عرب حوزه خلیج فارس را جلب و با ایشان معامله کند.ما توانایی صادرات محصولات گلخانه ای شما به چندین کشور را دارا بوده و دغدغه انتقال پول و مراودات مالی شما را برطرف می نماییم.جهت تامین و خرید فلفل دلمه گلخانه ای برای صادرات، با خانم نوروزی به شماره ۰۹۱۳۱۰۰۹۳۴۲ تماس حاصل نمایید.
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰
سبزینو فلفل دلمه ای رنگی اصفهان مناسب برای صادرات را به صورت فروش عمده به فروش می رساند. فلفل دلمه ای رنگی شامل فلفل دلمه قرمز، نارنجی و زرد می شود.توجه داشته باشید که در فروش عمده فلفل دلمه ای، نمی توان یک کانتینر را از یک رنگ فلفل دلمه تکمیل نمود و می بایست خرید شما شامل هر سه رنگ باشد.سبزینو خریدار عمده محصولات گلخانه ای شما نیز هست و در حال حاضر به صورت تضمینی فلفل دلمه رنگی تولید گلخانه های شما را خریداری می کند.در فروش عمده فلفل دلمه ای، 50 تا 60 درصد کانتینر از رنگ قرمز، حدود 30% رنگ زرد و 15 تا 20 درصد رنگ نارنجی چیدمان می شود.عمده مشتریانی که این محصول را به صورت عمده خریداری می کنند، قصد صادرات فلفل دلمه رنگی را دارند و دغدغه مهم آنها، کیفیت و سلامت محصولی است که خریداری نموده اند.سبزینو این دغدغه را با ارائه راهکاری مناسب، برای ایشان برطرف کرده و مشتری می تواند خودش یا نماینده ای را برای نظارت راهی انبار، جایی که فلفل دلمه ها در حال سورتینگ و بسته بندی می باشند، ارسال کند.برای خرید و فروش عمده فلفل دلمه رنگی اصفهان صادراتی می توانید مستقیما با کارشناس فروش خانم زهره نوروزی تماس حاصل نمایید.قیمت امروز فلفل دلمه ای را روز انه از طریق واحد فروش سبزینو استعلام کنید.
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰

فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین A و C که هر دو ویتامین از آنتی اکسیدان های قوی می باشند و مصرف رنگ قرمز، سبز و تند آن توسط پزشکان توصیه شده است چرا که فلفل دلمه ای دارای خواص درمانی بسیاری می باشد.فلفل دلمه ای از خانواده فلفل می باشد. رنگ فلفل دلمه ای از ابتدای کاشت تا زمان برداشت آن دستخوش تغییر می شود به صورتی که اگر قبل از زمان برداشت، از گیاه جدا شود، رنگ آن سبز، و به همین ترتیب و نسبت به زمان چیدن، زرد و قرمز خواهد شد. در فلفل دلمه ای ریز مغذ هایی بنام فلاوونوئید و بتاکاروتن به وفور یافت می شود و همانگونه که اشاره شد این سبزی منبع ویتامین C است.خواص فلفل دلمه ایکاهش پرخوریدر ترکیبات فلفل دلمه ای، آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن و مفید برای بدن انسان وجود دارد. حتما اصطلاح فیبر یا فیبرهای غذایی را شنیده اید اما از عملکرد آنها مطلع نیستید! فیبر در معده حجیم می شود و فضای چشم گیری از آن را به خود اختصاص می دهند و همین امر باعث می شود تا شاهد سیری طولانی مدتی که منجر به کاهش پرخوری می شود، باشیم. بله فلفل دلمه ای سرشار از همین فیبرهای غذایی است که علاوه بر کاهش پرخوری، باعث خروج راحت مدفوع و نتیجتا مقابله با یبوست می شود.کاهش وزنفلفل دلمه ای بعنوان یک سبزی با کالری پایین، ماده غذایی مناسبی است برای لاغر کردن. در هر صد گرم آن فقط ۱۵ کالری انرژی و ۲ گرم فیبر موجود می باشد که باعث شده در رژیم های لاغری، فلفل دلمه ای توسط پزشکان تغذیه، توصیه شود.دشمن سرطانباور آن سخت است، اما بدلیل وجود بتاکاروتن و ویتامین فراوان موجود در این سبزی که این دو در دسته آنتی اکسیدان های قوی قرار دارند، فلفل دلمه ای یک ماده مفید برای جلوگیری از بروز انواع سرطان می باشد. به یاد داشته باشید که همیشه این سبزی را تازه میل کنید. در فلفل زرد و قرمز شاهد بتاکاروتن بیشتری هستیم.داروی سرماخوردگیهمه ما می دانیم که ویتامین C به مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی کمک بسزایی می کند. فلفل منبع مناسبی از این ویتامین بوده که اگر به صورت منظم مصرف شود، از بروز سرما خوردگی های شدید و طولانی مدت، جلوگیری می کند.به یاد داشته باشید که دشمن ویتامین C حرارت است چرا که حرارت بلافاصله ویتامین C را از بین می برد. توصیه شده روزانه ۵۰ گرم فلفل دلمه ای که معادل یک سوم از فلفلی متوسط می باشد را تازه و خام مصرف کنید. این مقدار برای یک فرد بزرگسال توصیه می شود.مصرف فلفل در افراد سیگاریحتی روی پاکت سیگار نوشته، احتمال ابتلا به سرطان ریه در اثر مصرف سیگار وجود دارد.ویتامین A که در فلفل دلمه ای به وفور وجود دارد، از بروز سرطان ریه جلوگیری می کند. اگر تلاش شما برای ترک سیگار، بدون نتیجه مانده، توصیه می کنیم فلفل زیاد مصرف کنید.دوست چشمبتاکاروتن موجود در فلفل دلمه ای قرمز ماده ای است مناسب در تقویت چشم انسان. از اینرو چشم بهره بیشتری از فلفل دلمه ای نسبت به سایر اعضای بدن می برد.ویتامین A سهم بسزایی در جلوگیری از بروز آب مروارید و شب کوری چشم ایفا می کند. لوتئین و گزانتین دو ماده ای هستند که در پیشگیری از آب مروارید تاثیر دارند و این دو ماده، علاوه بر ویتامین A به وفور در فلفل دلمه یافت می شوند.پیشگیری از سکته با مصرف فلفلاسید فولیک که از گرفتگی رگ که منجر به بماریهای قلبی مخصوصا در افراد مبتلا به دیابت می شود، یکی از ویتامین های گروه B بوده و با کاهش هموسیستئین که با افزایش غیر طبیعی آن در خون، رگ ها تخریب شده و سکته قلبی رخ می دهد، در فلفل دلمه ای وجود دارد. کلسترول نیز که عاملی است برای سکته قلبی، بواسطه وجود فیبر موجود در این سبزی، قابل کنترل می باشد.فلفل دلمه در بارداریاگر باردار هستید، حتما پزشکتان، شما را به مصرف روزانه ۸۵ میلی گرم ویتامین C ملزم کرده. همانگونه که اشاره شد، فلفل دلمه ای منبع ویتامین C می باشد و مصرف آن در دوران بارداری و البته تحت نظارت پزشک، توصیه می شود.طبیعت فلفل دلمه ایاگر میل جنسی شما کاهش یافته، پیشنهاد می کنیم، عسل را با فلفل دلمه مصرف کنید تا نیروی جنسیتان تحریک شود چرا که اهل طب سنتی بر این باورند طبیعت فلفل دلمه ای گرم و خشک است.فلفل دلمه نر و مادهبله نر و ماده. فلفل دلمه هم نری و مادگی دارد و روش تشخیص آن تعداد پایه های انتهای آن است و کافی است فلفل دلمه را وارونه کنید و تعداد پایه های آن را بشمارید. اگر چهر پایه مشاهده کردید، فلفل ماده و سه پایه، نشان از نری فلفل دارد.مضرات فلفل دلمه ایخانواده فلفل ها از جمله فلفل دلمه ای طبیعتا ایجاد آلرژی می کنند. اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که پوستی تحریک پذیر و حساس دارید، و پس از خوردن غذاهایی محرک شاهد کهیر، اگزما، جوش و آکنه بر روی پوست خود هستید، از مصرف فلفل دلمه ای پرهیز کنید.اگر ناراحتی معده دارید، مراقب مصرف فلفل دلمه ای باشید. چرا که این سبزی منجر به نفخ معده می شود. مخصوصا اگر آن را بصورت خام مصرف کنید.هر ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای ارزش غذایی زیر را دارا می باشد• کالری : ۱۸ کیلوکالری• پروتئین : ۰٫۸ گرم• چربی : ۰٫۳ گرم• گلوسید : ۹/۳ گرم• فیبر: ۲/۱ گرم• آب : ۲۵/۹۱ گرم• ویتامین ث : ۵/۴۶ میلی‌گرم• ویتامین ب : ۱ ۰۲۵/۰ میلی‌گرم• ویتامین ب : ۲ ۰۳/۰ میلی‌گرم• ویتامین ای : ۷۹/۰ میلی‌گرم• پتاسیم : ۱۴۶ میلی‌گرم• فسفر : ۲۰ میلی‌گرم• کلسیم : ۴۱میلی‌گرم• منیزیم : ۱۱ میلی‌گرم• آهن : ۸/۰ میلی‌گرم• منیزیم : ۱۶/۰ میلی‌گرم
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰
یکی از با کیفیت ترین فلفل دلمه های موجود در بازار میوه و تره بار ایران، فلفل دلمه ای رنگی اصفهان می باشد. اصفهان به دلیل شرایط اقلیمی مناسبی که دارد، بیشترین تعداد گلخانه های تولید و پرورش فلفل دلمه را در خود جای داده است.تاجران ایرانی که در حوزه صادرات محصولات کشاورزی ایران فعالیت می کنند، همیشه فلفل دلمه ای رنگی اصفهان را برای صادرات به روسیه و سایر کشورها انتخاب می کنند. چرا که از نظر کیفیت، جای نگرانی وجود ندارد.شهر های تیران و شهرضا در استان اصفهان دو قطب تولید و پرورش فلفل دلمه ای رنگی اصفهان بوده که بیشترین حجم صادرات از این استان تامین می شود. سبزینو با بیش از 4 سال سابقه فعالیت در حوزه صادرات محصولات کشاورزی ایران بخصوص صادرات فلفل دلمه ای به روسیه، توانایی تامین فلفل دلمه رنگی استان اصفهان را داراست.شما می توانید برای خرید این محصول با کارشناس فروش، خانم زهره نوروزی به شماره 09131009342 تماس گرفته و قیمت فلفل دلمه اصفهان را از ایشان استعلام و سفلرش خود را ثبت نمایید.
  • سیب قرمز
  • ۰
  • ۰
در این پست، شما را با طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل آشنا می کنیم. در برخی از فرهنگ ها به فلفل، پاپریکا می گویند. اما در فرهنگ آشپزی ایرانی، پاپریکا نوعی ادویه است که از آسیاب فلفل دلمه ای خشک شده بدست می آید.  اکثرا بر این گمان هستند که پودر پاپریکا، تنها در رنگ قرمز آن موجود می باشد. اما زمانی که با طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی آشنا می شویم، به این نتیجه می رسیم که باور ما از رنگ پاپریکا با تجربه ای که اکنون داریم، متفاوت است.همانگونه که اشاره شد، پاپریکا از فلفل دلمه ای شیرین خشک شده به دست می آید و می دانیم که فلفل دلمه ای در رنگ های متنوعی همچون قرمز، نارنجی، زرد و سبز قابل خرید می باشد. پس اگر فلفل دلمه هایی که برای تهیه پودر پاپریکا خریداری کرده ایم، قرمز رنگ باشد، ادویه حاصله، قرمز رنگ، فلفل دلمه ای زرد، زرد و به همین ترتیب برای سایر رنگ های فلفل دلمه ای.همچنین امکان ترکیب رنگ پاپریکا نیز وجود دارد. کافی است در هنگام خرید فلفل دلمه ای، چهار رنگ آن را ترکیب و طبق دستور تهیه پاپریکا، ادویه ها را با یکدیگر مخلوط کنید که اتفاقا رنگی بسیار زیبا بدست خواهد آمد.مواد لازم برای تهیه پودر پاپریکا در منزلتنها ماده لازم برای تهیه پودر پاپریکا در منزل، فلفل دلمه ای رنگی می باشد. سعی کنید فلفل دلمه تازه تهیه و اقدام به تولید پاپریکا خانگی کنید.سوال : آیا جنسیت فلفل دلمه تاثیری در مزه ادویه پاپریکا دارد؟پاسخ : خیر. برای تهیه پودر پاپریکا می توانید از فلفل دلمه ای نر و ماده استفاده کنید.طرز تهیه پاپریکافلفل دلمه ها را به خوبی شسته و خشک نماییدفلفل دلمه ای را از انتها به سمت سر آن، با چاقوی تیز، به لایه های نازک برش دهیددسته سبز رنگ را از فلفل جدا کنیدتخم های (دانه های سفید رنگ) فلفل ها را تخلیه یا از جداره لایه ها جدا کنیدخشک کردن لایه های برش داده شدهمناطق مرطوباگر در مناطق مرطوب زندگی می کنید، برای خشک کردن فلفل دلمه های برش داده شده، زمان بیشتری نسبت به مناطق خشک لازم دارید. به این دسته از عزیزان توصیه می کنیم که برای خشک کردن، از اون (Oven) یا فر گاز استفاده کنند.درجه حرارت داخل اون یا فر را به ۶۰ درجه سانتی گراد برسانید سپس لایه های برش داده شده را کنار هم روی سینی فر یا اون قرار دهید. بهتر است از صفحه های فلزی شبکه ای استفاده کنید تا از زیر و رو یکسان خشک شوند.دقت نمایید که در اون را باز بگذارید. چرا که برای خشک شدن اصولی فلفل دلمه ای، نیاز به گردش هوا می باشد. صبر کنید تا لایه های برش داده شده، همانند چیپس، سفت و اصطلاحا کریسپی شوند.مناطق خشک و آفتابیدر صورتی که در مناطق خشک و آفتابی زندگی می کنید و قصد تهیه پودر پاپریکا در منزل را دارید، می توانید حلقه های فلفل دلمه ای را درون سینی و تا زمان خشک شدن کامل، در فضای باز و زیر تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید.اکنون حلقه های (لایه ها) خشک شده را درون آسیاب بریزید و آنها را آسیاب کنید تا پودر پاپریکا خانگی شما آماده شود.امیدواریم آموزش طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل، مورد رضایت شما قرار گرفته باشد. اگر این چنین است این آموزش را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. با سپاس از توجه شما.
  • سیب قرمز